Swing dance
Fitness

Swing dance – Sett en sving i ditt skritt!


Oppdag det morsomme å være å få passe med en helt ny treningsøkt inspirert av klassisk swingdans!

Flytt more than Zumba, det er en ny dans-basert health and fitness-danse som feier nasjonen: SwingTrain. En dansekort-trening inspirert av de gledelige, sprudlende lydene av swingdans, rytme og blues og jazz, er klassen en morsom trening og perfekt på denne tiden av året som den passer til festen.

SwingTrain blander dansesteg med kjernefysiske bevegelser, og det er så gøy!

‘Når dagene er korte, kan det være vanskelig å motivere deg selv til å komme seg ut og holde deg i kind,’ sier Missie Frank, grunnlegger av dansekunst og yoga-studio Off The Rails hvor SwingTrain er en populær klasse. ‘Det er her dansebaserte gruppeklasser virkelig hjelper. Det er som en natt ute med vennene dine, guys du holder deg i kind – minus bakrusen! &#39

‘På denne tiden av året presenterer vi selv jul-inspirert swing og gospel musikk til noen av SwingTrain-treningsøktene, sier SwingTrain grunnlegger Scott Cupit. &#39Og selvfølgelig, å lære noen dansbevegelser, du kan buste ut på kontoret, julefesten er ganske kult også.&#39 Så hva mer kan SwingTrain gi deg? Les videre for å finne ut …

Swing dance

En god cardio trening

Mens en SwingTrain-klasse passer for de fleste treningsnivåer, er det alltid enklere modifikasjoner tilgjengelig hvis du er nybegynner – det vil sikkert gjøre deg svette! Det er mange spark, så du vil føle deg som om du går for en løp, og mange SwingTrain-spillere har vært kjent for å slå opp mer enn 5000 trinn i en treningsøkt.

En tonet kropp

Mens du er distrahert spiker dine dansebegrep, blir alle deler av kroppen oppmerksom. Kalvene dine vil tone fra alle humle og spark, hip flexors fra lungene, og quads og glutes fra slike trekk som Squat Charleston. Klassen inkorporerer også crunches, høyt kne og twist bevegelser for din ab muscles og obliques. Og armene dine får også en trening, med push-ups og bicep-krøller som er en del av rutinene.

Bedre koordinering

Klassen er strålende for koordinering fordi du lærer trinn og plukker opp nye rutiner, ofte med alle lemmer på en gang! «Vi ser uken på uken våre studenter forbedrer fotarbeidet og tar opp trinnene,» forteller SwingTrain instruktør Jeff Tong. ‘Mange av våre spor er tempo og det krever god balanse, slik at du kan utføre bevegelser med fart. Hver uke får dine lemmer mer synkronisering. &#39

  En stor kalori-cruncher

En typisk SwingTrain-økt kan se deg brenne opptil 500 kalorier. Økten fungerer på kroppen din på samme måte som intervalltrening. Du starter med et par oppvarmingsspor for å få hjertet ditt til å bygge opp til middels og høy intensitetsspor før strømsporet, som kommer før en halvveis pause. Selv innenfor hver sang styrker intensiteten opp og ned, så du kan virkelig gå for det å vite at det kommer en hvile!

En hjernens trening

Mens du lærer nye skritt og sliter (på en god måte!) For å gjøre dem i tide til rask musikk, er det neppe en overraskelse at du får en god trening for hjernen din også. Dans har selv blitt vist å være en av de beste aktivitetene for å redusere risikoen for demens, ifølge en studie av 11 tidsfordriv i New England Journal of Drugs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *