Mercedes nyter en gylden løype i 2019.
Motorsport

Ruined rivalens stikkende Ricciardo slede

Alt i betraktning tok Daniil Kvyat sin tidlige utgang fra Aserbajdsjan Grand Prix ganske bra – males han hadde fortsatt det siste ordet på Daniel Ricciardo.

Toro Rosso-sjåføren klarte ikke å avslutte etter at Ricciardo hadde en hjerneknapp, vendte seg inn i ham og ødela bilen med nesten 20 runder igjen. Aussie prøvde å overta Kvyat på vei inn i Flip three, males overcooked ting og skutt av på en rømningsvei.

Kvyat sviktet også etter Ricciardo, males han hadde ikke mulighet til å rette opp sin situasjon da Renault-stjernen, desperat å fortsette, reverserte uten å kaste og krasjet i sin rival, kutte kort begge menns løp.

Ricciardo var opprørt han gjorde en feil da han ikke klarte å fullføre sitt tredje løp i fireplace starter for sitt nye lag, og han var unnskyldende mot sin tidligere lagkamerat Kvyat, som pleide å samarbeide West Australian på Crimson Bull før Max Verstappen ble promotert.

Kvyat sa at et dilemma med sine bakdekk forårsaket ham problemer i Baku, og i lys av situasjonen holdt han et bemerkelsesverdig kult hode når det kom til å diskutere Ricciardo rolle i å avslutte hans løp.

Ricciardo kan ikke ta et triks denne sesongen.

Ricciardo kan ikke ta et triks denne sesongen. Kilde: AFP

‘Jeg respekterer Daniel mye, vi har også vært lagkamerater, så jeg har ingen problemer med ham, males han trenger bare å være litt mer tålmodig,’ sa Kvyat.

‘Noen få hundre meter senere hadde han en straight for å prøve å overhale og det hjørnet (ved Flip 3) er veldig stramt, så han ikke gjorde det, og da måtte jeg gå med ham.’

Guys for all sin diplomati kunne Kvyat ikke motstå å slå sin tidligere kollega med en siste sanger.

‘Jeg skal kjøpe ham et bakspeil for neste løp,’ sa han.

Ricciardo var ikke i humør til å le etter rase – vunnet av Mercedes &#39Valtteri Bottas – og visste at han hadde ingen å skylde seg, males seg selv for en annen dystre tur i det gule og det svarte.

‘Jeg ærlig hadde ingen anelse om at han (Kvyat) var der … Jeg føler meg ganske forferdelig om alt,’ sa Ricciardo.

‘Det gjør vondt, suger for laget, jeg føler meg dårlig for dem, fordi det så ut som om vi hadde kommet seg bra for loppet.

‘Bare en merkelig, merkelig slutt på den ene, males ingen å klandre meg selv.’

Ved å legge fornærmelse mot skade, slått stewardene Ricciardo med en tre-sidig rutenett for neste grand prix i Spania for hans uforsiktighet.

HAMILTON ‘FOR VENNLIGT’ Å TEAMMATE

Mercedes nyter en gylden løype i 2019.

Mercedes nyter en gylden løp i 2019. Kilde: Getty Pictures

Lewis Hamilton sier han var ‘for vennlig’ til Valtteri Bottas i starten av Aserbajdsjan GP og følte at hans prestasjon var ‘under par’ etter å ha fullført andre til lagkameratene.

Guys Hamilton sa at Bottas gjorde en ‘eksepsjonell jobb’ gjennom helgen da Finn gjenvunnet ledelsen til verdensmesterskapet.

De to Mercedes-sjåførene gikk hjulet til hjul gjennom åpningens hjørner, med Bottas som klarte å holde quick på sin ledelse fra pole og fortsette å kreve seier og gjenvinne F1 2019-mesterskapet fra Hamilton.

Bottas ble presset svært nær veggen på Flip A person, males Hamilton følte at han kunne vært mer aggressiv for å ta ledelsen.

‘Jeg fikk ikke jobben gjort kvalifisert, (Valtteri) gjorde, og i løpet var jeg for vennlig på Flip A person, og i utgangspunktet ga den til ham,’ fortalte Hamilton Sky F1.

‘Han kjørte et fantastisk løp og gjorde ingen feil, så han fortjente seieren.’

Hamilton sa han savnet pole etter feil ved de to åpningene og mener han har jobb å gjøre, males var happy for å forlate Baku med en annen en-to for Mercedes.

‘Dette er ikke vårt sterkeste løp i sesongen, det har alltid vært et vanskelig løp for meg, så dette er et veldig bra resultat med tanke på og det er et fantastisk resultat for laget,’ sa han.

‘Valtteri gjorde en fantastisk jobb denne helgen, fortjener virkelig vinneren. En beneath-functionality fra meg selv må bare jobbe hardt.

‘Jeg sliter bare her. Jeg kan egentlig ikke peke på det. Jeg ble raskere på slutten, males det var for despatched da da. ‘

Bottas følte at han hadde vært for sikker utenfor linjen for å åpne døren til sin lagkamerat og trodde kampen skulle ha vært vanskelig og rettferdig.

‘I starten var jeg en liten little bit for forsiktig på utkjøringsfasen, så Lewis hadde en bedre commence,’ sa Bottas Sky F1.

‘Jeg var på utsiden, så jeg visste om jeg kunne bære fart samtidig som jeg kan være rettferdig og la plass. Samme ting ved Flip Two. Det var hire og pent fra oss begge, som vi alle forventer. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *