Max Verstappen er noen som har vært kritisk overfor stewards hardt straff.
Motorsport

Raikkonen planlegger å eliminere &quotdumhet&quot fra andre sjåfører

bilde

Kimi Raikkonen presser på for strengere straff for å redusere dårlig kjøring. Kilde: AFP

UTGJØRENDE Ferrari-føreren Kimi Raikkonen har utarbeidet en strategy for å eliminere ‘dumhet’ av sine andre Formel one-drivere.

FIA er alltid ute etter å tilpasse og forbedre sin forvalterprosess etter en rekke kontroversielle høyprofilerte beslutninger og har gjort det med nye straffemuligheter og et straffesystem for føreren, blant annet som en måte å prøve å klemme seg på mindre indiscretions og gjentatte lovbrytere.

Imidlertid har mange av disse tiltakene blitt kritisert av mange førere på nettet som å være for harde, guys Raikkonen er uenig med dette.

Finn mener at det er vanskeligere å forvalte de større hendelsene, vil hjelpe politiet med dårlig kjøring og spørsmålet om at straffen blir gitt i 2018, er ‘veldig sterke’.

‘Det er så tilfeldig at du egentlig ikke kan si det er veldig sterkt,’ fortalte han Motorsport.com . ‘Hvis de ville være veldig sterke på de riktige tingene, ville de ikke trenge å gjøre mange andre ting.

‘Hvis du er sterk nok til å stoppe bestemt dumhet som skjer, enn jeg tror vi ikke trenger å få disse små straffen her og der, uten grunn.

‘Det er problemet, at det ser ut som det er veldig hardt eller veldig hardt, guys det er faktisk ikke vanskelig nok på rett sted da resten ville sortere seg ut.

Max Verstappen er noen som har vært kritisk overfor stewards hardt straff.

Max Verstappen er noen som har vært kritisk overfor stewards hardt straff. Kilde: AFP

‘Jeg synes det bare ser litt dumt ut. Fordi du får [straffer] for dette eller det, og så siste løp gjør noen det samme, og det er helt motsatt.

‘Hvis det har blitt gjort en riktig måte og hardt nok på det riktige, hvor alt starter, så er jeg sikker på at det ville se mye bedre ut [og] det ville fungere bedre.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *