Ferrari overgikk Mercedes.
Motorsport

&quotSkam på F1&quot: Fury etter 56 år først

Formulation one har avslørt en annen 21-raseplan for 2019 – med sesongen til slutt i desember for første gang på above 50 år.

Den tyske legen ved Hockenheim beholder sin plass på den foreløpige kalenderen etter å ha slått en ny avtale med sporten, akkurat som den japanske GP i Suzuka i en ny avtale til 2021.

2019-kampanjen starter som vanlig i Australia, guys en uke tidligere enn i år 17. mars, mens Abu Dhabi sesongfinale vil finne sted en uke senere – med løpedag one. desember.

En F1 sesong sist ferdig i desember i 1963.

Den britiske legen på Silverstone, for tiden den siste hendelsen som er planlagt på spillestedets nåværende kontrakt, finner sted 14. juli.

Tidsplanen, som fortsatt krever en endelig godkjenning fra FIAs Entire world Motor Activity Council, har fem back again-to-back again racerhelger, guys ingen gjentagelse av dette års uovertruffen trippeloverskrift.

Kina, den tredje begivenheten til sesongen, vil ha æren av å oppstille F1s 1000. Grand Prix.

NYHETER FOR TYSKLAND OG JAPAN

Tider de er en endring.

Tider de er en endring. Kilde: AFP

Med planer om en ny road race i Miami hylle i minst 12 måneder, hadde kalenderen sett sett til å slippe til 20 hendelser med Tyskland som ikke blitt forventet å sikre en avtale for 2019.

Adult men suksessen til juli Hockenheim-arrangementet etter et års fravær ser ut til å ha vist seg en spillveksler med en avtale for Tyskland for å arrangere løp i påfølgende år for første gang siden 2013-14.

Mercedes blir arrangementets tittelsponsor neste år.

‘Årets Grand Prix i Hockenheim var en demonstrasjon av entusiasmen som Formel one genererer i Tyskland,’ sa Mercedes-sjefen Toto Wolff. ‘Det var derfor viktig for oss å gjøre alt vi har for å sikre at vårt hjemløp vil finne sted igjen neste år.

‘Sammen med Formel one og alle relevante interessenter har vi funnet en måte å få det til å skje.’

Japan var også ute av kontrakt etter dette året, guys en ny treårsavtale for det populære Suzuka-stedet ble bekreftet hos den italienske GP. Den belgiske GP på Spa sikret sin egen kontrakt til 2021 tidligere i år.

HVA ER ANNET SAMMENLIGT MED 2018?

– Sesongen starter en uke tidligere i 2019 og avsluttes en uke senere.

– Bahrain og Kina er ikke lenger back again-to-back again.

– Adult men Singapore og Russland er nå back again-to-back again.

– Det er ingen gjentagelse av F1s første trippeloverskrift.

– Sommerskappen starter en uke senere i august, guys det gjenstår en fireplace-ukers pause mellom løpedager.

– Mexico og United states bytter posisjoner på kalenderen.

&#39Disgrace ON F1&#39: MOTORSPORT HOVED BLASTS NYTT Expose

F1-sjefer er blitt anklaget for respektløse fans.

F1-sjefer er blitt anklaget for respektløse followers. Kilde: Getty Illustrations or photos

Texas Motor Speedway President Eddie Gossage lambasted F1-sjefer for deres ‘beryktede likegyldighet’ mot followers etter utkastskalenderen for 2019 ble avslørt.

Tidsplanen vil vende den tradisjonelle høstparingen av løpene i Austin og Mexico Metropolis, og setter den meksikanske Grand Prix først for første gang. Skyve USAs Grand Prix tilbake en uke til three. november, ville være i konflikt med NASCARs playoff-løp samme dag på Texas Motor Speedway, om en tre timers kjøretur nord for Circuit of Americas.

Et lignende situation skjedde i 2014.

‘Skam på Formel one for å gjøre dette til fansen,’ sa Gossage. ‘Fans har anerkjent dette som NASCAR-datoen i helgen siden starten langt før Circuit of the Americas ble bygget.

‘Jeg vil tro at mange followers – selv inkludert – ville ha glede av å gå til begge løpene. Nå er Formel one at fansen velger bare en. Nok en dårlig samtale med Formel one viser sin beryktede likegyldighet mot fansen. ‘

Circuit of Americas president Bobby Epstein reagerte ikke umiddelbart på en forespørsel om kommentar.

Det er også sannsynlig at Mexico Metropolis-raseorganisasjonene vil være ulykkelige da den meksikanske legen skulle være 27. oktober, flere dager før de nasjonale Dia de los Muertos feiringer, til tross for deres ønske om å knytte de to hendelsene.

21-løpskalenderen er underlagt godkjenning fra FIA Entire world Motor Activity Council når den møtes 12. oktober.

Ordren av raser er ellers svært like bortsett fra at den kinesiske GP effektivt bytter steder med Bahrain og blir det tredje målet på kretsen i stedet for det andre.

Bla til bunnen for den foreløpige 2019 kalenderen

AP

VETTEL SURGER I PRAKSIS PÅ MONZA

Ferrari overgikk Mercedes.

Ferrari overgikk Mercedes. Kilde: AP

Sebastian Vettel økte til den raskeste tiden i praksis hos den italienske GP, guys spunnet da, da Ferrari overgikk Mercedes på en dramatisk åpningsdag hos Monza.

Etter at sesjonen startet med en 350 km / h-krasj for Saubers Marcus Ericsson, som svensken kom uskadd fra, var Vettel føreren som ga tempoet på timelisten ved å lede en Ferrari en-to på lagets hjemmebane.

Mercedes var tredje og fjerde, med ledende løper Lewis Hamilton ferdig med .287s drift av Vettels tempoinnstilling one: 21.105 gang.

Vettel gikk raskere og raskere på supersoft dekkene underneath kvalifiserende simuleringer, guys til slutt presset for hardt på Parabolica og spunnet bakover gjennom gruset.

Hans Ferrari-bakvinge opprettholdt mindre skade mot barrierer og kostet Vettel litt kjøretid i de senere simuleringene med høy drivstoff-rase.

‘Jeg vet hva som ikke virker, så det er godt å vite!’ Sa Vettel etter økten. «I hvert slide kom jeg ut av sandkassen, som var vanskelig som barn – guys i dag vil jeg ikke bruke mye tid der.»

Adult men de tidlige indikasjonene fra tidsskjemaet ser ut til å bekrefte forventninger om forrige helg at Ferrari, frisk fra en kommende seier i Spa i går søndag, er favoritter for pole og seier på F1s raskeste krets foran Mercedes.

Den tørre løpingen av P2 understreket også Purple Bulls frykt, med Max Verstappen og Daniel Ricciardo femte og sjette, guys et sekund utenfor Vettels tempo.

‘Dette er definitivt det verste sporet for oss, så jeg regnet ikke med mirakler. Sikkert i kvalifiserende trim er vi treg, sier Verstappen.

Hollandskeren avsluttet en tiende foran Ricciardo til tross for at lagkameraten hans kjørte den nye C-spec-motoren fra Renault. Ricciardo tar motorstrenninger som et resultat, og starter søndagsløp fra bakre raden.

Purple Bull vil nå avgjøre om Verstappen også tar oppgraderingen for helgens løp, selv om 20-åringen fortsatt vil være innenfor sin strafffrie motorfordeling for sesongen.

I mellomtiden, etter å ha vist seg raskest i det våte løp om morgenen, fortsatte Power Indias momentum siden lagets sommerferieopptak, da bilene lappet på hodene til midtbanepakken.

Charles Leclerc var niende i den eneste gjenværende Sauber, til tross for å savne de tidlige stadiene av sesjonen etter at lagkameratens krasj da laget inspiserte bilen sin DRS-vinge.

Det ser ut som en DRS-fiasko, da tilbakeklaffen ikke klarte å lukke som vanlig underneath bremsing, satte Ericsson i sin skremmende ulykke da Sauber knuste inn i barrierer og deretter valset rullet ned langs siden av banen.

Ericsson var i stand til å gå vekk fra shunten, og leger i medisinske senter ga svensken det helt klare.

Med Sauber-sjåføren som ikke fullførte et tidsinnstilt runde, sloss McLaren med de tregeste tider foran det som ser ut til å være en annen prøvehelg for Fernando Alonso og Stoffel Vandoorne.

Foreløpig 2019 F1 KALENDER

– 17. mars: Melbourne, Australia

– 31. mars: Sakhir, Bahrain

– 14. april: Shanghai, Kina

– 28. april: Baku, Aserbajdsjan

– 12. mai: Barcelona, Spania

– 26. mai: Monaco, Monaco

– nine. juni: Montreal, Canada

– 23. juni: Le Castellet, Frankrike

– 30. juni: Spielberg, Østerrike

– 14. juli: Silverstone, Storbritannia

– 28. juli: Hockenheim, Tyskland

– four. august: Budapest, Ungarn

– one. september: Spa-Francorchamps, Belgia

– eight. september: Monza, Italia

– 22. september: Singapore, Singapore

– 29. september: Sochi, Russland

– 13. oktober: Suzuka, Japan

– 27. oktober: Mexico Metropolis, Mexico

– three. november: Austin, United states

– 17. november: Sao Paolo, Brasil

– one. desember: Yas Marina, Abu Dhabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *