Helse

Mina Starsiak Hawk var tilbake på treningsstudioet mindre enn seks uker etter fødsel by using C-seksjon

Mina Starsiak Hawks største prioritet på leveringsdagen? Sørg for at hun og hennes sønn var sunne – og så behagelig som mulig.

I et eksklusivt intervju for 29 oktober-utgaven av Persons åpnet Great Bones- stjernen og ektemannen Stephen Hawk om sitt nye liv som en familie på tre med sønn Jack Richard, som de ønsket velkommen den nine. august by using keisersnitt etter at hun bestemte seg for å være ‘fleksibel’ i den forstand at du ikke har en fødselsplan.

‘Vi induserte en uke tidlig i den 39. uken, og det gikk bare ikke slik de planla. Kroppen min sa bare, ‘Nei, vi kommer ikke til å utvide lenger’, hevder Starsiak Hawk, 33. ‘Vi var på sykehuset i ca 30 timer og de bestemte oss i de dårlige timene om morgenen vi dro C -seksjon.’

Den nye moren innrømmer at hun virkelig ønsket en eight. august fødselsdato, for ‘8-eight-18’ nyheten. Hun forklarer: ‘Jeg spurte faktisk [sykepleieren], det var som en halv time før midnatt, og jeg var som,’ Kan vi ringe noen anrop her? [Vi vil gjerne] få den fødselsdatoen hvis vi kunne. &#39 ”

Dessverre ble hennes forespørsel nektet. ‘Hun var som,’ Nei, nei, nei. Det er ikke hvordan det fungerer. Vi skal vente litt lenger, sier Hawk til folks.

Ønsker du alle de nyeste graviditetene og fødselsopplysningene, pluss kjendismamma blogger? Klikk her for å få dem og mer i PEOPLE Foreldre nyhetsbrev .


Mina Starsiak Hawks sønn Jack
Callie Lipkin Images


Mina Starsiak Hawk og sønn Jack
Mina Starsiak / Instagram

RELATERT: HGTVs Gode Bones Star Mina Starsiak vender tilbake til Filming seks uker etter å ha født til Sønn

Heldigvis hadde Starsiak Hawk ikke hennes hjerte satt på en bestemt måte hun ønsket å føde. ‘Jeg føler meg som alle som har [en fødselsplan], de går til s – uansett. Så min fødselsplan var at jeg skal få en epidural, og jeg skal være fleksibel, forklarer hun.

Etter mer enn hearth dager på sykehuset tok det Indianapolis-baserte paret endelig newborn Jack hjem – og den nye moren var tilbake i en treningsrutine mindre enn seks uker senere.

‘Jeg trengte å gjøre noe der jeg følte meg som ikke en blomst,’ sier Starsiak Hawk. ‘Men jeg har nettopp vært forsiktig med meg selv. Jeg gjorde ikke noe in excess of 20 kg. den første gangen, og det har vært fint å komme tilbake i rutens spor. ‘

‘Allerede før Jack, vi alle kommer inn i våre dunkler hvor det er vinter og så trener du ikke ut i en uke, og det blir til to uker,’ tilføyer hun. ‘Hvis jeg ikke holder for lenge, påvirker det hvordan jeg sover, og det påvirker stemningen min. Jeg tror det har vært tremendous nyttig. Jeg har ikke hatt noen postpartum ting, så jeg har vært heldig, males jeg tror at trening hjelper med det også. ‘


Mina Starsiak Hawks sønn Jack og hund Frank
Mina Starsiak / Instagram

  Starsiak Hawk åpnet også om å komme tilbake til arbeid seks uker etter fødselen og mammaen som hun har møtt på sosiale medier rundt breastfeeding og la henne pit bull Frank henge ut med Jack.

‘Folk elsker å dele sine meninger før du har barn, males jeg føler at etterpå har alle detrimental, eller good, eller en slags mening om alt: amming, eller hvordan du bærer dem, eller om de er rundt kjæledyret ditt ,’ hun sier.

«På en lunefull måte sa jeg:« Jeg vet at du virkelig vil, males hvis du bare kan forsøke å ikke si at min onde grobby vil spise min sønn som ville være nydelig. » ”

For mer fra Mina Starsiak Hawk, plukk opp det siste utgaven av MENNESKER , på aviskiosker nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *