Den nye Ford Mustang erstatter Falcon. Bilde: DJR Team Penske
Motorsport

McLaughlin avslører Mustang livery som tittelforsvar nærmer seg

Forsvarskampen Scott McLaughlin har avduket den nye Ford Mustang DJR Group Penske-stjernen, håper han kan styre til back again-to-back again Supercars-krone.

Etter en etterlengtet oppbygging trakk McLaughlin og lagkamerat Fabian Coulthard dekslene av den nye Mustang GT-raceren som vil gjøre sin debut på Supercars-nettet på Adelaide 500 senere denne måneden ved lagets lansering i Port Melbourne i dag.

Mustang erstatter den ikoniske Ford Falcon, som ble gitt den perfekte sendingen i fjor da McLaughlin hevdet sin jomfru Supercars-krone på gatene i Newcastle.

Hans tittelvinner avgjød hjertefrekvensen av hans ubesvarte mulighet i 2017 da Pink Bull Holden Racing Group-rival Jamie Whincup swooped for å hevde sitt syvende mesterskap.

Shell V-Power Racing Team har avduket sin 2019-leveranse med den nye Ford Mustang Scott McLaughlin vil kjøre i Supercars tittelforsvar. Bilde: DJR Team Penske

Shell V-Energy Racing Group har avduket sin 2019-leveranse med den nye Ford Mustang Scott McLaughlin vil kjøre i Supercars tittelforsvar. Bilde: DJR Group Penske Kilde: Leveres

McLaughlin og DJR Group Penske vil lede ladningen i den amerikanske muskelbilen som er satt til å antennes et nytt kapittel i Ford vs . Holden-rivaliteten.

New Zealand-raceren sa at han ikke kunne vente å slå sporet i sin splitter nye Mustang.

‘Vi har brukt mye tid på å utvikle denne nye bilen, og for å se den i Shell V-Energy-farger er fantastisk,’ sa McLaughlin.

‘Det ser raskt stille ut, så jeg kan ikke vente på å se hvordan den utfører på Adelaides gatene om noen uker.

‘Vi ønsker å gjøre det igjen i år, vi ønsker å gå hardt som et lag og prøve og back again-to-back again, lagets mesterskap og alle slags ting. Vi har mange mål i tankene.

‘For å starte med en Ford Mustang som dette … er fantastisk. Det er definitivt ikke foreldet i det hele tatt, det kommer til å være helt nytt og spennende for alle. &#39&#39

Den nye Ford Mustang erstatter Falcon. Bilde: DJR Team Penske

Den nye Ford Mustang erstatter Falcon. Bilde: DJR Group Penske Kilde: Leveres

Coulthard sa at innføringen av Mustang hadde skapt en enda større excitement som førte til begynnelsen av sesongen enn normalt.

‘Jeg har lenge vært i sporten, og jeg kan ikke huske en oppbygging til en sesong så stor som dette,’ sa Coulthard.

‘Vi har en fantastisk ny bil, og jeg kan ikke vente å komme bak rattet.’

DJR-teamet Penske Ford Mustangs vil treffe sporet for første gang på Phillip Island i screening torsdag foran Adelaide 500, som begynner 28. februar.

I mellomtiden har DJR Group Penske utnevnt en uendret medarrangør for årets Supercars utholdenhets sesong.

Franskmannen Alex Premat kommer tilbake til lover McLaughlin, mens Tony D&#39Alberto igjen vil samarbeide med Coulthard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *