Mat

Martha Stewarts trinnvise veiledning for å lage en rød, hvit og blå flaggkake

four. juli nærmer seg raskt, og ingen patriotisk grill er fullstendig uten rød, hvit og blå dessert (bare spør Taylor Swift).

Og mens vi elsker en klassisk flaggkake så mye som noen amerikaner, virker dette som et godt år å riste ting litt opp, ikke sant? Denne oppskriften fra Martha Stewart vender alt innvendig ut, bokstavelig talt.

I Persons&#39s Summertime Grilling-utgave, på aviskiosker nå, har forfatteren av A New Way to Bake aksjer en present-halt dessert som vil gi litt pomp og forhold når du kutter inn i den foran dine gjester. ‘Jeg elsker overraskelsen av patriotiske farger på innsiden av kaken i stedet for utsiden,’ sier Stewart.

Den nydelige to-lags konfekten bruker en klassisk hvit kakeoppskrift , smøraktig vaniljefrysing og de enkleste, helt naturlige røde og blå fyllingene noensinne. Få hele oppskriften nedenfor – og hvis du leter etter en kake står til å betjene den, har Martha deg dekket .

For mer eksklusive four. juli oppskrifter, plukk opp individuals Summertime Grilling-issue, på aviskiosker nå.

Martha Stewarts overraskelse-Inside of Flag Cake

CAKE Levels
three kopper ubleget allsidig mel
one ss. bakepulver
one ts. bakepulver
½ ts. grovt salt
one kopp usaltet smør, ved romtemperatur, pluss mer for panner
two kopper granulert sukker
four shop egg, ved romtemperatur
one ½ ts. ren vanilje ekstrakt
one ¼ kopper hele kjernemelk

VANILLA ICING
two ¼ kopper usaltet smør ved romtemperatur
six ¾ kopper pulverisert sukker
one ss. pluss 1½ ts. helmelk
one ts. ren vanilje ekstrakt

FRUIT FILLING
one kopp veldig tynt skiver jordbær
¼ kopp jordbær syltetøy
one kopp små friske blåbær
six ss. blåbær syltetøy

Forbered kakelagene
one. Forvarm ovnen til 350 ° F. Smør two (eight × two-tommers) runde kakepanner linje med pergamentpapirrunder og smør pergament. Pisk sammen mel, bakepulver, natron og salt i en middels bolle.

two. Smør smør med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er mykt, ca two minutter. Tilsett sukker, og slå til blek og fluffy, ca four minutter. Legg egg, one om gangen, og slå godt etter hver tilsetning. Slå i vanilje.

three. Reduser hastigheten til lav, og sakte tilsett melblandingen i two satser, alternerende med kjernemelk og begynn og slutt med melblanding slå bare til innlemmet.

four. Del smeten jevnt mellom preparerte panner. Bake, rotere halvveis gjennom, til kaker er gyldenbrune og en treplukk sett inn i sentre kommer ut ren, 30 til 35 minutter. Overfør panner til et ledningsstativ kul 15 minutter. Fjern kaker fra panner til stativer, og avkjøl helt.

Forbered Vaniljeisingen
five. Smør smør og one ½ kopper pulverisert sukker med en elektrisk mikser på middels hastighet til blek og fluffy. Reduser hastigheten til middels lav Tilsett gradvis resterende five ¼ kopper pulverisert sukker. Øk hastigheten til middels høy. Tilsett melk og vanilje, og slå til blek og fluffy, ca three minutter.

Forbered fyllingen
six. Kombiner jordbær og jordbær syltetøy i en bolle. I en annen bolle kombinerer blåbær og blåbær syltetøy.

Monter kake
seven. Bruk en stor serrated kniv, trim kake topper til nivået kutt hvert kakelag i halv horisontalt. Fyll en liten baktepose med one/two kopp av glasuret klipp en ¼-tommers spiss. Overfør one lag til kakestativ eller tallerken.

eight. Rør en ring av glasur rundt kakelagets ytre kant Spred blåbærblandingen jevnt i iskretsen. Sett et annet kakelag på toppen spred jevnt med one kopp glasur. Legg et tredje kakelag på toppen rør en ring av glasur rundt den ytre kanten av kaka laget Spred jordbærblandingen jevnt about laget inne i issirkelen. Legg igjen gjenværende kakelag på toppen. Spred et tynt lag med glasur about toppen og sidene av kaken for å danne et krummetrekk kjøl ned til quick, ca 30 minutter. Ved å bruke en offset spatel, sprer gjenværende glasur about toppen og sidene av kaken, glatt aspect og skape hvirvler på toppen.

Serverer: 16
(serveringsstørrelse: one stykke)
Aktiv tid: 30 minutter
Overall tid: two timer, 15 minutter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *