App-funksjonene - Jorge
Fitness

Lovers taper det about Chris Hemsworths intensive treningsøkt

Aussie skuespiller Chris Hemsworth er kjent for sin kroppsbygning.

Males Hollywood heavyweight vet også en ting eller to om physical fitness.

Ikke bare har han skildret noen veldig sterke figurer i sin tid, noe som gir en hardcore-trening – han er en stor browsing supporter og elsker å spise godt.

I går tok 35-åringen til Instagram for å dele en sinnssyk treningsfilm med sine 24 millioner tilhengere, og det så ut som en pilot til sin neste movie.

Naturligvis gikk tusenvis av kommentarer litt slikt: ‘Chris Hemsworth trener, svetter, ser UMM … nok insentiv til å trene hver dag.’

Males det var ikke for en ny rolle – det var for hans etterlengtede treningsapp – @CentrFit.

‘Hei alle sammen! Jeg kunne ikke vært mer put in på å dele et prosjekt med deg som jeg har jobbet med i en årrekke, sier Hemsworth i posten.

‘Mitt mål var å bygge et system som tar gjetning og unnskyldninger ut av trening, å spise og leve bra.’

Han avslørte at hans nye application vil gi people tilgang til samme staff av førsteklasses eksperter på helse og velvære at han har vært heldig nok til å lære av gjennom årene.

‘Og de har inspirert meg til å leve et sunnere og lykkeligere liv.’

Fans kan nå få innsikt i måten Chris Hemsworth trener etter at Aussie-skuespilleren sammen med sin kone lanserte et treningsprogram, Centr. Foto av Greg Funnell

Lovers kan nå få innsikt i måten Chris Hemsworth trener etter at Aussie-skuespilleren sammen med sin kone lanserte et treningsprogram, Centr. Foto av Greg Funnell Kilde: Leveres

Han gjorde kunngjøringen på sin Instagram-side i går. Bilde: Greg Funnell

Han gjorde kunngjøringen på sin Instagram-aspect i går. Bilde: Greg Funnell Kilde: Leveres

Han legger ofte inn videoer av treningsøktene til Instagram.

Han legger ofte inn videoer av treningsøktene til Instagram. Kilde: Instagram

De vil inkludere likeså av Distinctive Ops trener Joseph Sakoda AKA ‘Da Rulk’, Hollywood trener Gunnar Peterson, Plant Evidence podcast grunnlegger Simon Hill, Hemsworths personlige trener Luke Zocchi, veganske kroppsbygger Torre Washington, yoga instruktør Tahl Rinsky og kokk Dan Churchill – for å nevne noen få av de retailer navnene som er involvert.

Også omtalt hans kone, skuespiller og fitnessforfatter, Elsa Pataky.

App-funksjonene - Jorge

Application-funksjonene – Jorge ‘Spaniard’ Blanco, Luke Zocchi, Tiffiny Corridor, Bobby Holland Hanton og Joseph Sakoda AKA &#39Da Rulk&#39. Bilde: Greg Funnell Kilde: Leveres

Kampanjen hans application har blitt sett one,five millioner ganger, og alle elsker det.

‘Å se på deg er lykke,’ skrev en altfor opptatt supporter.

‘Wow, denne treningen er intens, ikke rart at du har Thor,’ sa en annen.

Andre var tremendous imponert about treningen selv og sa at de ikke kunne vente å følge hans diett.

‘Takk Chris for å dele din magi med oss alle. Se om det kan avsløre gudinnen i, sa en kvinne, mens en annen la til: ‘Kjærlighet! Kjærlighet! Kjærlighet! Jeg er ombord for sunn mat, oppmerksom trening og næring. Godt gjort, takk. ‘

‘Jeg er veldig put in på dette! Du har vært en av mine viktigste motivatorer for en stund nå, jeg reiser mye for jobb og håper virkelig dette vil hjelpe meg med å generere nye ideer og motivasjon for å bli bedre hver dag, ‘sa en annen.

Se dette innlegget på Instagram

Prøver å låse inn på treningsdyret for 2019 @zocobodypro @da_rulk

Et innlegg delt av Chris Hemsworth (@chrishemsworth) på

Tilgjengelig globalt i februar 2019, tilbyr appen også et kurert utvalg av daglige treningsøkter (coachet eller selvstyrt), måltidsplaner, oppskriftssamlinger, matlagingsdemoer og meditasjons guider.

Appens prising er $ 20 for en måned, $ 47,99 i tre måneder og $ 119,99 i et år, adult males hvis du blir et grunnlegger i 72 timer etter at programmets lansering (eller til utsolgt) får du 20 prosent rabatt av alle pågående Centrabonnementer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *