Helse

Kvinne mister 140 lbs. Etter å ha blitt mobbet i videregående skole: &#39Jeg føler meg som to forskjellige mennesker&#39

Livet som en higher university freshman var tøffere enn normalt for Alexis Freed. På 285 pund ble hun mobbet av sine klassekamerater og kunne ikke passe inn i skoletabene.

‘Folk ville bare snicker bak meg,’ Freed, nå 22, forteller Folks for 2019 50 percent Their Sizing-problemet. ‘Jeg var så usikker på at jeg ville gå rundt gangene med hodet mitt og ikke få øyekontakt med noen, fordi jeg skjønte at hvis jeg ser på dem, skal de se på meg og dømme meg.’

Garland, Texas-innfødt ønsket å bytte, gentlemen ‘hadde ikke selvkontrollen til å velge salat around en milkshake,’ sier hun. I stedet ville Freed starte sine dager med tre boller med sukkerholdig frokostblanding, og deretter spise en lunsj med PB & J-smørbrød, snackkaker, gummier og ostekrekker. Etter skolen hadde hun et fullt måltid som en matbit – mer frokostblanding, makaroni og ost eller en pose med chips – før du spiste to porsjoner middag med familien og bunker med is til dessert. Til slutt vil hun avslutte dagen med en bedtime snack av kjeks som er dekket i peanøttsmør.


Alexis Freed
Alexis Freed

‘Jeg fikk alle disse helseproblemene,’ sier hun. ‘Legen min sa at jeg var pre-diabetiker, og jeg hadde søvnapné fordi jeg var så tung at jeg hadde problemer med å puste mens jeg sov.’

Hennes helseproblemer – kombinert med en hendelse på statlig messe da hun ikke kunne passe på en tur – motiverte Freed å begynne å miste vekt.

‘Det tok en følelsesmessig og psychological tull på meg,’ sier hun. ‘Jeg var som,’ jeg er bare 15. Jeg vil ikke være større enn noen av lærerne mine. Jeg er for ung til å ha disse helseproblemene. Jeg er for ung til å være pre-diabetiker bare fordi min matvaner og vekten min. Jeg er så ung, gentlemen kroppen min har det vanskelig å puste mens jeg sitter på grunn av hvor mye vekt jeg har på meg. &#39 ”

I desember 2011, vinteren på hennes freshman år, bestemte Freed seg for å starte Nutrisystem. Planen appellerte til henne på grunn av de morsomme matalternativene som sjokolademuffins og granola, og fordi hun lett kunne kjøpe en ukes mat på nærliggende Walmart.

‘Det var bare bekvemmeligheten som virkelig hjalp meg ut som et barn,’ sier hun. ‘Jeg trengte ikke å tenke på hva jeg skal spise eller hvordan jeg skal forberede det.’

Det tok en uke eller to for Freed&#39s kropp å tilpasse seg de mindre porsjonsstørrelsene, gentlemen snart mistet hun 10 pund. en måned og følte seg komfortabel å løpe og trene. Hun holdt seg på det gjennom hennes sophomore og junior år.

‘Hvert år vil jeg komme tilbake til skolen litt mindre til jeg var der jeg er nå,’ sier hun. ‘Det var spennende.’

I begynnelsen av sitt seniorår i august 2014 gikk Freed inn i skolen 140 lbs. lighter.


Alexis Freed
Kat Borchart

‘Jeg var bare så mye lykkeligere med meg selv,’ sier hun. ‘Jeg løftet hodet mitt opp. Jeg hadde den tilliten til å bølge til people. Jeg visste ikke vekk fra mine kolleger lenger. ‘

Dessuten kunne hun endelig passe inn i skolebordene.

‘Jeg gikk inn i mitt første klasserom, satt i pulten, og jeg kunne til og med passe ryggen mellom meg og pulten,’ sier hun. ‘Det var så mye av en dramatisk forandring det var.’

I de fireplace årene siden har Freed holdt vekten av mens hun overgikk til sin egen spiseplan comprehensive av magre proteiner, grønne grønnsaker og frukt.

«Grunnen til at jeg ikke kan frata meg og ikke må følge Nutrisystem lenger, er fordi den lærte meg så mye,» sier hun. ‘Det lærte meg porsjonskontroll og hvordan guy har et bedre, sunnere forhold til mat.’

Nå, etter alt mobbingen hun opplevde i starten av videregående år, sier Freed at hun ikke kan tro at hun kommer til å være hos mennesker.

‘Ikke bli moro av jentene i videregående skole,’ sier hun med en latter. ‘Du vet aldri.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *