Helse

Kim Kardashian sier at psoriasis har tatt about kroppen min: &quotJeg har aldri sett det som dette før&quot

Kim Kardashian West er publikum-sourcing for medisinske strategies.

På søndag spurte Retaining Up med Kardashians- stjernen, 38, hennes followers for råd, da hennes langvarige kamp med psoriasis ble forverret.

‘Jeg tror tiden er kommet, jeg starter en medisin for psoriasis,’ begynte hun. ‘Jeg har aldri sett det slik før, og jeg kan ikke engang dekke det på dette tidspunktet. Det er tatt about kroppen min. ‘

‘Har noen prøvd medisiner for psoriasis og hva slags fungerer greatest?’ Spurte mamma på tre. ‘Trenger hjelp ASAP !!!’

Ifølge Mayo Clinic , forårsaker psoriasis, som ikke har en kur, ‘at celler raskt bygger opp på overflaten av huden. De ekstra hudcellene danner vekt og røde flekker som er kløende og noen ganger smertefulle. ‘

 

Kardashian West fikk sin diagnose fra en hudlege på en 2011 episode av hennes actuality clearly show.

‘Jeg fikk det for første gang på Sprint-butikkåpningen i New York,’ avslørte hun på sin app i 2016. ‘Jeg hadde på seg denne all-sequin kjole, og jeg begynte å bli veldig kløende Jeg trodde det var bare et utslett forårsaket av stoffet, adult men så tok utslettet på meg, og min mor [Kris Jenner] var som, &#39Jeg tror du har psoriasis!&#39 ‘

Psoriasis går i familien. ‘[Jenner] har det også, og det er arvelig, så hun oppdaget symptomene umiddelbart,’ kjente Kardashian West.

Uker før hennes ulykkelige bryllup til Kris Humphries i 2011, tweeted hun at hun var ‘å prøve en ny psoriasis krem hele uken.’

‘Jeg håper dette fungerer!’ Kardashian West la til. ‘Jeg lover at jeg vil dele varene når jeg finner noe som virkelig fungerer!’

I hennes 2016 innlegg på hennes application sa Kardashian West at hun hadde ‘lært å leve med’ hennes psoriasis.

‘Jeg har den samme lappen på min høyre ben som er mest synlig,’ skrev Kardashian West. ‘Jeg prøver ikke engang å dekke det så mye lenger. Noen ganger føler jeg bare at det er min retail store feil, og alle vet om det, så hvorfor dekker det? ‘

Hennes psoriasis plaget henne igjen i januar 2017, da hun tweeted med en sugende emoji, ‘Vent hvorfor får jeg nå psoriasis på ansiktet mitt.’

Måneder senere, i november 2017, fortalte hun at folks hadde ‘brukt dette lyset [terapi] og min psoriasis er som 60 prosent borte.’

I desember 2017 delte Kardashian West en positiv oppdatering. ‘OMG min psoriasis er nesten borte! Beste julegave! ‘Sa hun ved siden av et Instagram-bilde av beina hennes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *