Helse

John Goodman har opprettholdt sin 100 lb. Vekttap gjennom &#39Part Handle&#39

John Goodmans hemmelighet for å opprettholde sin mer enn 100 lbs. vekttap: å vite når du skal si nei.

‘Det var i utgangspunktet bare porsjonskontroll og’ Jeg trenger ikke det, ‘skuespilleren i Feb./March-utgaven av AARP The Magazine . ‘Jeg var bare å skyve alt inn i munnen min.’

‘Men jeg vil ikke være et eksempel til noen når vekten kommer på torden igjen – når jeg begynner å spise Crisco ut av boksen med en skje og en aspect av konditores sukker,’ spøkte han.

Til tross for å fortelle dagens display i 2016 at han ikke trodde at hans imponerende vekttap ville vare – ‘vent bare et halvt år og jeg kommer tilbake til ordinary … det er slik det vanligvis går,’ sa han – Goodman har bodd slank .

The six&#39two ‘skuespiller, som sa til David Letterman i 2011 at han’ presset 400 pund. på hans tyngste, fortalt tidligere at han mistet vekten ved å kutte sukker og alkohol fra kostholdet og trente seks dager i uken.


Robert Trachtenberg


Robert Trachtenberg

Goodman, som kommer tilbake som Dan Conner da Roseanne reboot premieres 27 mars, reflekteres på tiden like etter at treffene gikk ut av luften – og hvordan det påvirket livet hans.

‘Jeg var i ganske dårlig sort da jeg dro fra Roseanne , for å være ærlig,’ fortalte han AARP. ‘Jeg hadde mye resentment. Jeg bryr meg bare ikke. Det var en forferdelig tegnfeil av meg. Jeg ville alltid ha mer av noe. Det var tomhet i meg. Jeg har det fortsatt, guys jeg vet hva det er nå. Du gjenkjenner det og går, ‘Der er det.’ Du trenger ikke å fylle det med en annen svinekotelett eller en consume. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *