12 fitness hacks for raskt fett tap!
Fitness

Health and fitness hacks for raskere fett faucet!

Ønsker du å få mest mulig ut av treningsmedlemskapet ditt og forhindre et vekttapstall? Disse treningshackene av treneren Nolan Sunnassee vil øke treningsresultatene dine.

12 fitness hacks for raskt fett tap!

Planlegg trenings tid

Gjør dette for hver uke i måneden på samme måte som du ville bli blyant i tide for en tur til tannlegen eller legen. Ikke la det gå til tilfeldighet og tenk «Jeg skal gå når jeg har det, eller når jeg har tid». Å ha treningsøkt i din dagbok gjør at du er mer sannsynlig å gjøre dem, og hvis du forteller venner dine planer, vil det også gjøre deg mer ansvarlig.

Skriv ned hva du vil gjøre

Hvis du skriver ned hvilke spesifikke øvelser du vil gjøre i hver økt, før du kommer dit, har du en strategy å følge, og på sikt kan dette spare tid og hjelpe deg å bli mer produktiv. Det betyr også at du kan følge fremdriften din, og når ting blir enklere, øker du vanskeligheten ved hvert trekk.

12 fitness hacks for raskt fett tap!

Varm opp dynamisk

People oppvarmer vanligvis ved å gjøre fem minutter med kardio, noe som er flott for å øke pulsen, så fortsett å gjøre dette, adult men jeg anbefaler også å gjøre noen dynamiske strekker som knep og lunges for å forberede kroppen din til de faktiske øvelsene du skal gjør, eller prøv disse ideene:

  1. Swing bena frem og tilbake som en pendul for å mobilisere hoftene og hamstringene – spark hælene dine til bommen din mens du gjør bakoverbevegelsen, da dette strekker fronten av låret ditt (quadricep).
  2. Swing hvert ben foran den andre fra aspect til aspect.
  3. Prøv litt tå berører – sakte bøy fremover for å berøre gulvet og sikkerhetskopiere – dette varmer opp nedre rygg og hamstrings.
  4. Sirkle din ams   fremover og bakover for å løsne skuldrene.

Arbeid mange muskler på en gang

Squats, deadlifts, lunges, push-ups og pull-ups er ‘sammensatte trekk’, noe som betyr at de bruker mye muskler på en gang. Dette har flere firming fordeler enn trekk som bare fokuserer på en muskel. Så i stedet for å bruke de indre og ytre lårmaskiner i treningsstudioet, kan du prøve bredbente knebøy med en vekt som toner alle musklene på en gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *