Fitness

Content Hour på Barré!


Hvis du vil elske å være en ballerina, adult males frykt for at du ville være ute, tenk igjen!

Enten du donned tutu og strømpebukse som barn eller du aldri har gjort en plié i livet ditt, er voksenballett for deg! Det er en raskt voksende development og med god grunn – det merker alle boksene ved å øke kardio physical fitness, styrke og fleksibilitet, pluss det er vektbærende, slik at det bidrar til å bygge muskler og bein.

Det er nå et stort antall ballett-inspirerte trenings klasser som bruker disse prinsippene for å hjelpe deg med å komme i kind og oppnå den lange, magre ballerina-kroppen – disse kalles vanligvis etter linjer med barrecore eller barrefit.

Gentlemen du kan også innse de barndomsdrømmene om å bli ballettdanser ved å ta klassiske ballett leksjoner. Dansestudier og ballettskoler above hele Storbritannia tilbyr klasser fra totalt nybegynnere opp til avansert, og du kan til og med jobbe med å bruke pointe sko.

Disse klassene er ikke bare for slanke sylphs med dans expertise – noen av alle aldre, kind eller physical fitness er velkommen, og du vil bli oppfordret til å bare jobbe innenfor dine egne evner. Og gleden av voksen ballett leksjoner er at de er mer om physical fitness og lære en ny ferdighet, heller enn å konkurrere om å komme inn på Royal Ballet Faculty. Sjekk fordelene her …

Øker fleksibiliteten

De fleste klassene starter ved barre (trelastet festet til veggen i et studio, brukt til balanse) med oppvarmingsøvelser. Barre – og trener deg rundt det – fremmer fleksibilitet, og i kombinasjon med dansen bidrar til å styrke bena, ankler og føtter som de tar vekten av kroppen din i forskjellige stillinger.

Fordeler hjernen

Ballett forbedrer koordinering og balanse, og gir hjernen en god trening når du lærer rutinene. Det lindrer også tension når du følger rytmen til den avslappende musikken og blir absorbert i bevegelsen.

460 kalorier

Det er så mye du kan brenne av i en periods økt! Så vær ikke lurt av ballettens delikate nåde – det er en utrolig trening og klasser vil hjelpe deg med å utvikle styrke, fleksibilitet og kardio-trening som kreves for å gjøre det ser enkelt ut.

Perfekt holdning

Sammen med kjerne- og posturale muskler lærer du også å forlenge ryggraden. Denne økningen i bevisstheten om hvordan du holder kroppen din, kan forandre måten du beveger deg i hverdagen: se ballettdansere gå nedover gaten, og du vil legge merke til hvordan de holder seg høye og beveger seg med nåde.

Du kan prøve det hjemme

Royal Ballet har nylig lansert en serie ballettkompetanse YouTube-videoer. Besøk youtube.com og søk etter Royal Ballet In good shape. Eller prøv Sleek Technique , on the net ballett physical fitness klasser hvor du kan enten følge opptak eller delta i interaktive stay klasser hvor læreren kan se deg by way of kameraet på datamaskinen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *