Helse

Ciara jobbet three ganger om dagen etter å ha født til datter Sienna: &quotDet var en god utfordring&quot

Etter å ha født sin datter Sienna Princess i fjor, slettet Ciara ingen tid å komme seg tilbake på treningsstudioet.

Sangeren, 32, begynte å trene igjen kort tid etter at Sienna ankom i april 2017 for hennes psykiske helse. Adult males Ciara ringte det opp et hakk, og ville gå tre ganger om dagen i mellom amming.

Det var liksom, våkne om morgenen, amme, spise et lite måltid, gå på toget, kom tilbake, amme, spise et annet måltid, gå på toget, kom tilbake, ha et annet måltid, og deretter en tredje treningsøkt om natten, ‘ fortalte hun Cosmopolitan for deres novemberomslag.

Og Ciara, som er klar for utgivelsen av hennes syvende studioalbum, sa at hun jobber for seg selv.

‘Det var en god utfordring, en jeg satte for meg selv, ikke for noen andre,’ sa hun. ‘Å ta vare på meg selv gjør at jeg føler meg veldig bra. Og jeg vil holde det hot også, vet du. ‘

Ciara fortalte folks i mai at hun var tilbake i ‘pre-newborn-excess weight territorium’ etter å ha fått 65 lbs. beneath graviditeten. Moren på to sa at hun var mer motivert til å slippe vekten etter Sienna enn hun var med sitt første barn, sønn Upcoming Zahir, four.


(LR) Sienna, Ciara, Upcoming og Russell Wilson
Steve Granitz / WireImage

‘Jeg ble enda mer opptatt av å få min etterbordsvekt av [denne gangen],’ sa hun. ‘Det var bare mitt eget personlige mål som jeg satte for meg selv. Det er et helt annet dyr når du har to barn, og det føltes veldig bra. ‘

Og kone til Seattle Seahawks quarterback Russell Wilson sa at hun utviklet diastatis recti, hvor ab musklene skiller seg beneath graviditeten, denne gangen, noe som ga en ekstra utfordring.

‘Jeg må jobbe enda vanskeligere. Det er litt mer intens, ‘sa hun. ‘Mye innsats går inn i det fordi musklene dine bukker ut annerledes, og du prøver å koble musklene tilbake og omskole dem.’

Adult males Ciara var inn i noen nye funksjoner i hennes newborn etterpå.

‘Jeg liker ærlig talt noen av hofter som har kommet sammen med vekten etter babyen,’ sa hun. ‘Jeg prøver ikke å miste dem. Min mann har vist meg kjærlighet på mine hofter også. Han liker dem! ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *