mestre overgangsalderen med trening
Fitness

Behandle overgangsalderen med trening


Kroppen din står overfor utfordringer i overgangsalderen, og det kan være fristende å hoppe above treningsstudioet hvis du føler deg sliten eller du sliter med varmeflusher …

&#39… males ikke gi opp, mosjon er viktigere nå enn noensinne!&#39 sier hormonekspert Dr Marilyn Glenville , forfatter av Organic Options to Menopause (£ 12,99,   Pan Macmillan). ‘Før har du kanskje trent fordi du ønsket å gå ned i vekt eller se bedre ut, males det er mye mer grunnleggende enn det du går inn i overgangsalderen og utover,’ sier hun. Treningspåvirkning på hjertesykdom, beinhelse, brystkreft og Alzheimers. Det er flere grunner til å trene enn noensinne. Hvis du manglet motivasjon i fortiden – er det på tide å finne det nå! &#39

Trening er et ought to for beinhelse – det du trenger er motstandstrening

En av de mange funksjonene av østrogen er å holde beinene sterke, så når nivåene avtar i overgangsalderen, kan bein tettheten din også falle – males styrkebyggende øvelser kan hjelpe med dette.

‘Kroppene våre er veldig kloge – hvis du ikke bruker beinene dine på en dynamisk måte, begynner det å tenke seg selv,’ hvorfor trenger jeg å holde beinene sterke hvis de ikke blir brukt mye? ‘Men hvis du nevertheless krav til skjelettet ditt, kroppen din holder dem sterkere, sier Marilyn.

Motstandstrening er en fin måte å gjøre denne etterspørselen på. Ved å arbeide mot vekten av et annet objekt – det er vektløfting, beveger seg gjennom vann eller bruker din egen kroppsvekt – du styrker musklene og bygger bein. Denne treningsformen bidrar også til å holde muskelmassen intakt.

M ountain klatrere

mestre overgangsalderen med trening

Kom inn i en plank. Flytt raskt, skriv et kne til brystet og baksiden, deretter den andre, og gjenta i 30 sekunder. &#39Dette fungerer bena, bum, kjerne og skuldre,&#39 sier personlig trener, Kathryn Freeland .

P ilater svømmer

mestre overgangsalderen med trening

Løy på magen med bein bredere enn hofteavstand og armer fremover, større enn skuldrene dine, sier Jaime Cooke, av SPN: Match studio. &#39Strekk armene fremover og legg tilbake, så de kommer naturlig fra gulvet og hodet beveger seg fra matten, med ansiktet ditt nede. Deretter skal du utvide different armer og ben (f.eks. Venstre arm, høyre ben), pumpe dem opp og ned i små pulser. &#39

P ilates krølle opp

mestre overgangsalderen med trening

En kontrollert krøll bygger bukstyrke, sier Jaime. ‘Ligg på ryggen med knærne bøyd, føttene flatt på gulvet, hendene bak hodet ditt, albuer ut. Inhalere, så når du puster ut, ta kaken inn og løft hodet, skuldrene og ryggraden av gulvet, en vertabra om gangen. Ta et dypt pust på toppen, så sakte bakover. Gjør dette tre ganger i uken, med sikte på 30 krøller.

S kater

mestre overgangsalderen med trening

‘Stå på høyre ben med venstre ben bøyd bak deg. Din venstre arm skal være fremover og din høyre arm til siden. Trinn på det andre benet og sving armene i motsatt stilling, som om du er skøyter. &#39Intensifiser det ved å hoppe fra ben til ben, hakke dypt på det stående benet og bevege armene kraftig. Dette er flott for å forbedre koordinasjonsbalansen og styrken, sier Kathryn.

L og løft

mestre overgangsalderen med trening

&#39Bruk en logg eller vekt for denne øvelsen for å styrke ryggen, armen og skulderen,&#39 sier Kathryn. Keep vekten foran brystet. Skyv den ut i skulderhøyden og gå tilbake til midten. Vri torsoen til venstre og trykk på vekten og inn, gjenta deretter til høyre. Gradvis øke antall repetisjoner av denne øvelsen når styrken din begynner å bli bedre. &#39

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *