Den 44 år gamle jager syv seier.
Motorsport

Avgangslegenden faller Bathurst advarsel

Tegnene er uhyggelig for sprekket Triple Aight-lagets rivaler foran søndagens Bathurst 1000.

Adult men deres pensjonistiske veteran Craig Lowndes sier at den siste Supercars-formen vil bety lite på Mount Panorama – og han ville vite.

Foran sin 25. og endelige Bathurst-kampanje som en heltidsdriver, har Lowndes opplevd det keep løpets høyder og nedganger på vei til den nye King of the Mountain seks ganger.

Den 44 år gamle forstår oppskriften på suksess i 161-runde klassikeren på fjellet – og han har advart sitt Triple Aight-lag at de ikke har alle ingrediensene ennå.

Ikke det du kunne fortelle ved Triple Aight&#39s angrep på den siste Supercars-runden, Sandown 500, som tjener som en utholdenhet som fører inn i Bathurst.

Syv-timers-seriens mester Jamie Whincup holdt sitt mesterskapshåp i dwell ved å lede et trippel åtte feie av podiet og fullførte nesten et halvt minutt foran ‘best of the rest’ Ford-pistol Scott McLaughlin.

Whincup hevdet seier med seriens leder Shane van Gisbergen andre og Lowndes tredje.

Triple Åights uanstrengt seier syntes å være en dolk i hjertet for DJR Workforce Penske&#39s McLaughlin.

Den tidligere mesterskapslederen var en splittet mann etter Sandown som van Gisbergen forlenget sin serie ledelse above McLaughlin med 55 poeng, til og med anklaget Triple Aight for å ha en urettferdig fordel.

Adult men Lowndes &#39oppsiktsvekkende advarsel for sitt lag gir oppmuntring til McLaughlin og andre foran 161-runde klassikeren.

‘Sandown var en magisk complete for laget, adult men Bathurst er et helt annet dyr,’ sa Lowndes til AAP.

Craig Lowndes former seg for en eventyrlig finish.

Craig Lowndes previous seg for en eventyrlig complete. Kilde: Information Corp Australia

‘Og i fjor var Penske (McLaughlin) bilen som skulle slå. ‘Det er ingen tvil om at de vil slå Sandown-resultatet.’ Lowndes baulet på McLaughlins krav Triple Aight nøt en rettferdig fordel, og sa selv om de gjorde det, ville det bety lite på Bathurst. ‘Jeg tror det er veldig vanskelig å ta noe ut av Sandown,’ sa han. ‘Alle snakket oss på grunn av våre resultater der, adult men det var ikke en sann indikator på hva Bathurst vil se ut.

‘Du må være sikker på at du har en bil som flyter på toppen av fjellet, ikke bare rettlinjebehandling.

‘Og det er mange elementer å få riktig. Lap just one er helt forskjellig fra lap 161.

‘Det er ikke bare hvem som er raskeste. Du trenger litt lykke også.

‘Så er det strategi og co-motorists (effectiveness). På slutten av dagen håper du bare at etter den siste rotasjonen av pitstoppene er du i de tre øverste kamper ut. ‘Det vil ikke være Lowndes &#39siste sprekk på fjellet.

Den tre-timers-serien mesteren vil trekke seg fra heltidskonkurranse på sesongens slutt, adult men kommer tilbake neste år som en Triple Aight-co-driver for de tre enduro-rundene, hvorav Bathurst er toppet.

Det sikrer at Lowndes forblir på rulle for å rulle i hans idol, Peter Brock, som berømt hevdet et rekord ni Wonderful Race-vinnere.

Den 44 år gamle jager syv seier.

Den 44 år gamle jager syv seier. Kilde: Information Corp Australia

Hvis seirende i år, vil Lowndes bli med Jim Richards – much til sin nåværende medarbeider Steven – på samme sekund i Bathurst all-time seierliste med syv.

‘Når du vinner Bathurst er det spesielt. Jeg vil helst vinne en Bathurst-tittel enn et mesterskap, ‘sa Lowndes, som sitter fjerde i mesterskapet. ‘Det ville være en enorm prestasjon med Richo i vårt femte år sammen. ‘Vi vant i 2015. Vi vet hvordan det føles. Det ville være fint å slå den seks til en syv. ‘Historien viser at Bathurst er noen kjøring for å vinne.

Lowndes hadde deltatt i hearth seire om fem år innen 2010, adult men siden 2011 har det vært seks forskjellige vinnere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *